Skip to main content

Koren & bands

Activiteiten koren en bands PG Dedemsvaart

Samen zingen en luisteren naar muziek is een belangrijk onderdeel tijdens onze kerkdiensten. Wij zijn blij dat we daarbij regelmatig versterkt en ondersteund worden door onze eigen Cantorij en de EPN-band.

Cantorij

Als Cantorij zijn we een enthousiaste groep mensen die zich inzet om de samenzang te versterken. Dat doen we al sinds 1992. Liederen die ‘wat moeilijker in het gehoor liggen’ zingen we graag vóór en vervolgens samen mét iedereen die in de kerk aanwezig is.
Daarnaast zingen we ook regelmatig in de omliggende verpleeg- en verzorgingstehuizen zoals Clara Feyoena Heem en Oostloorn. We repeteren elke woensdagavond van 18.45 uur tot 19.45 uur onder leiding van Marjanne Visscher.

Wil je meezingen met of meer weten over de Cantorij? Neem dan contact met ons op, dat kan via de mail maar ook door één van de leden te benaderen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
EPN-band

De EPN-band verzorgt al sinds het begin van Anders Kerken de muzikale ondersteuning. De afkorting EPN staat voor Eén Pot Nat en verwijst naar de diversiteit in zowel de muzikale als de religieuze achtergronden van de bandleden. Protestants, Katholiek, Evangelisch of misschien helemaal geen kerkelijke achtergrond: Anders Kerken en de EPN-Band zijn voor iedereen!

We zingen en spelen altijd een mix van gezangen, Opwekkingsliederen en popnummers.
In de samenstelling van de band zit enige dynamiek. Sommige bandleden zijn er sinds het begin en anderen zijn later aangehaakt. Voor een aantal instrumenten hebben we meerdere muzikanten en ook vocaal hebben we meerdere bandleden die elkaar afwisselen.

We beleven allemaal zowel plezier aan het maken van muziek, als aan het begeleiden van de Anders Kerken-diensten.