Skip to main content

Nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief: elke week op de hoogte

Elke vrijdag verschijnt de nieuwsbrief van onze Protestantse Gemeente Dedemsvaart. Per mail, als je gemeentelid bent en een mailadres doorgeeft. In je brievenbus, als je gemeentelid bent zonder mail.

Abonneren als lid

Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je lid bent van onze Protestantse Gemeente Dedemsvaart, krijg je de week daarna de nieuwsbrief.

Abonneren als niet-gemeentelid

Ben je geen lid van onze kerkgemeenschap? Dan zegt de privacywet dat we je de nieuwsbrief niet mogen mailen. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: alsnog lid worden. Je betaalt dan per jaar een vrijwillige bijdrage vanaf 10 euro (dit bedrag betalen wij landelijk aan de PKN). Zo kun je toch betrokken worden of blijven bij het wel een wee van onze kerkgemeente. Lid worden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbericht aanleveren

· Inleveren: voor woensdagavond 18.00 uur = op de website en vrijdag in de nieuwsbrief. Privéinformatie laten we bij de website weg, tenzij je die er juist in wilt hebben.

· Lengte: onbeperkt. In de nieuwsbrief plaatsen we maximaal 5 regels. De rest komt op de website, met een link vanuit de nieuwsbrief ernaartoe. · Spelregels: maak het onze lezers, nieuwsbrief- en webteam makkelijk. Volg deze aanleverspelregels.

· 1x plaatsen: de nieuwsbrief houden we actueel. Daarom plaatsen we berichten 1x. Activiteiten komen wel 2x in de agenda, met een link naar alle info op de website.

Jouw gegevens in nieuwsbrief

Wil jij bij ziekte, uit ziekenhuis, verjaardag (80+), doop, trouwen of andere momenten niet genoemd worden in de nieuwsbrief? Geef het door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief online bekijken

Door de komst van de privacywet mogen we de nieuwsbrief niet meer online publiceren. Alle nieuwtjes zonder privégegevens vind je nu los op onze website. Ga naar Nieuws

Dit zijn onze nieuwsbriefmakers

* René Grijsen
* Rianne Michel
* Herman Moes
* Eddie Vos
* Aly en Frits Linde