Skip to main content

Betrokken raken

Betrokken zijn bij de kerk

Als kerk willen we van betekenis en waarde zijn binnen en buiten onze kerkelijke gemeente. Dat betekent dat we aandacht hebben voor elkaar, dat we ons geloof in God en lief en leed met elkaar delen, dat we (praktische) hulp bieden aan hen die dat nodig hebben en ons best doen om iedereen zich thuis te laten voelen in onze kerk.

Wat doen wij als gemeente

Dat doen we door onder andere mensen te bezoeken die ziek, verdrietig of eenzaam zijn, zodat zij zich gezien en gesteund voelen. Door kerstpakketten uit te delen aan mensen die het niet breed hebben, zodat ook zij wat extra’s hebben met Kerst. Door te koken voor en samen te eten met ouderen, zodat ze zich minder eenzaam voelen. En door verschillende soorten kerkdiensten te organiseren waardoor iedereen zich aangesproken kan voelen.

Wat kun jij doen

Deze belangrijke dingen willen we blijven doen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Zet jouw gaven en talenten in voor het werk in onze gemeente. Bekijk de verschillende mogelijkheden in ons aanbod aan vacatures. Leef mee met elkaar door hier bijvoorbeeld een kaarsje te branden. Steun ons werk met een financiële bijdrage via onder andere de actie Kerkbalans of doe mee aan een van de activiteiten die de Commissie Fondsenwerving organiseert!

Samen van betekenis en waarde blijven

Help ons, zodat wij als gemeente van betekenis en waarde kunnen blijven in onze samenleving.

Geven

Scan deze QR-code om te geven via de GIVT-app aan het collectedoel van deze week.