Skip to main content

Pastorale wijkteams

Wij zijn één kerkelijke gemeente waarin drie geloofstalen met hun eigen spiritualiteit, helder te herkennen zijn. Onze gemeente is geografisch onderverdeeld in 3 pastorale wijkteams, te weten West, Oost en Zuid.

Elk team bestaat uit 1 predikant, 1 pastoraal ouderling beleid en 4 sectieleiders die elk een vierde deel van het geografisch gebied binnen het team onder hun hoede hebben. In iedere sectie zijn een diaken of diaconaal medewerker en aantal contactpersonen actief. Daarnaast is er een pastoraal team "Van Dedem Marke".

Pastoraal wijkteam (zuid)west: ds. Jonathan Zondag
Pastoraal wijkteam oost: ds. Elly Wisselink
Pastoraal wijkteam zuid-oost: ds. Jacoline Batenburg
Pastoraal team Van Dedem Marke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijkindeling

Als gemeentelid kun je individueel kiezen voor een andere pastorale wijk dan de wijk waarin je woont en daarmee ook kiezen voor een bepaalde predikant. De drie predikanten zijn en blijven ieder voor één pastorale wijk verantwoordelijk.

Wijkindeling PG Dedemsvaart
Pastoraal wijkteam Zuid-oost

Predikant: ds. Jacoline Batenburg

Zuidoost (Z1 en Z2):

Z1: Zaaimansakker, Van den Grondenstraat, Dotingastraat, Raveslootstraat, Snouck Hurgronjestraat, Kotermeerstal, Breitnerstraat, Cavaljéstraat, Mesdagstraat en Jongkindstraat.

Z2: Stegerensallee, Bransveen en Kotermeerstal:

Pastoraal wijkteam (Zuid)west

Predikant: ds. Jonathan Zondag

Z3 en Z4: Adelaarweg, Koningsvaren en omstreken.